امروزه کاربرد اسانس ها در صنعت از جایگاهی ویژه برخوردار شده است. اسانسها در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی کاربرد دارند. اسانس زغال اخته ازجمله اسانسهایی است که به دلیل خواص ویژه در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. انواع اسانس زغالاخته در گرید های خوراکی و صنعتی تولید و در بازار […]
استفاده از ادویه در مواد غذایی در کشورهای آسیایی و بخصوص ایران بسیار رایج است. فلفل سیاه ازجمله ادویههایی است که از آن بسیار استفاده میشود. کاربرد این ادویه موجب تولید اسانس فلفل سیاه توسط بسیاری از شرکتهای تجاری شده است. از خواص اسانس فلفل سیاه میتوان به کاهش و تسکین درد، کاهش کلسترول خون، […]
کلرید آمونیوم مادهای غیر آلی است که با فرمول NH4Cl شناخته می شود. کلرید آمونیوم نمکی کریستالی و سفید رنگ است که در آب حل میشود. کاربرد کلرید آمونیوم در صنعت پزشکی، صنعت غذا، صنایع فلزی و… دیده میشود. مصرف کلرید آمونیوم در صنایع غذایی با نام E510 صورت می پذیرد. از کود آمونیوم کلرید […]
تیتراسیون یکی از مهم ترین فرآیند هایی است که در شیمی و بهویژه شیمی تجزیه اهمیت دارد. در تیتراسیون از یک محلول استاندارد یا تیترازول استفاده می شود. از خواص و مزایا استفاده از تیترازول غلظت دقیق و مشخص آن است. از کاربرد تیترازول جهت تعیین غلظت محلول مجهول یا همان آنالیت استفاده می شود. […]
جوهر نمک و وایتکس دو تمیزکننده خانگی هستند که شباهتها و تفاوت هایی را با هم دارند. شباهت جوهر نمک و وایتکس تمیز کنندگی آنهاست. درواقع هر دو این مواد در دسته ترکیبات تمیزکننده قرار دارند. اما ماهیت شیمیایی این دو ماده متفاوت بوده و دو ترکیب شیمیایی متفاوت از هم هستند. جوهر نمک همان […]