قیمت اسانس زغال اخته چیست؟ کاربرد و خرید و فروش آن

قیمت اسانس زغال اخته چیست؟ کاربرد و خرید و فروش آن

امروزه کاربرد اسانس ها در صنعت از جایگاهی ویژه برخوردار شده است. اسانس‌ها در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی کاربرد دارند. اسانس زغال اخته ازجمله اسانس‌هایی است که به دلیل خواص ویژه در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. انواع اسانس زغال‌اخته در گرید های خوراکی و صنعتی تولید و در بازار […]

گلوکز چیست و چه کاربردی دارد؟

گلوکز چیست و چه کاربردی دارد؟

گلوکز شیرین کننده ای مغذی از دسته مونو ساکارید هاست. این قند ساده با فرمول C6H12O6 شناخته شده و در گردش خون جانداران مختلف وجود دارد. بدن از گلوکز برای تغذیه مغز، سلول‌های سیستم عصبی و گلبول‌ های قرمز استفاده می کند. خواص گلوکز موجب شده است تا به عنوان مهم ترین ماده در متابولیسم […]

خواص اسانس فلفل سیاه چیست و چه کاربردی دارد؟

خواص اسانس فلفل سیاه چیست و چه کاربردی دارد؟

استفاده از ادویه در مواد غذایی در کشورهای آسیایی و بخصوص ایران بسیار رایج است. فلفل سیاه ازجمله ادویه‌هایی است که از آن بسیار استفاده می‌شود. کاربرد این ادویه موجب تولید اسانس فلفل سیاه توسط بسیاری از شرکت‌های تجاری شده است. از خواص اسانس فلفل سیاه می‌توان به کاهش و تسکین درد، کاهش کلسترول خون، […]

مایه پنیر چیست و چه مصارفی دارد؟ | قیمت خرید و فروش بهترین مایه پنیر

مایه پنیر چیست و چه مصارفی دارد؟ | قیمت خرید و فروش بهترین مایه پنیر

مایه پنیر به‌ عنوان یک ماده مهم در صنعت تولید لبنیات شناخته می شود. این ماده در واقع پروتئازی به نام رنین است که به دلیل خواص آنزیمی قادر به تجزیه پروتئین های شیر است. با کاربرد مایه پنیر می توان شیر را لخته کرده و آن را برای تولید پنیر آماده نمود. پنیر یکی […]

کلرید آمونیوم یا نشادر چیست و چه کاربردی دارد؟

کلرید آمونیوم

کلرید آمونیوم ماده‌ای غیر آلی است که با فرمول NH4Cl شناخته می شود. کلرید آمونیوم نمکی کریستالی و سفید رنگ است که در آب حل می‌شود. کاربرد کلرید آمونیوم در صنعت پزشکی، صنعت غذا، صنایع فلزی و… دیده می‌شود. مصرف کلرید آمونیوم در صنایع غذایی با نام E510 صورت می پذیرد. از کود آمونیوم کلرید […]

تیترازول ها چه کاربردی در فرآیند تیتراسیون دارند؟

تیتراسیون یکی از مهم ترین فرآیند هایی است که در شیمی و به‌ویژه شیمی تجزیه اهمیت دارد. در تیتراسیون از یک محلول استاندارد یا تیترازول استفاده می شود. از خواص و مزایا استفاده از تیترازول غلظت دقیق و مشخص آن است. از کاربرد تیترازول جهت تعیین غلظت محلول مجهول یا همان آنالیت استفاده می شود. […]

آیا الکل اسید است یا باز؟

الکل اسید است یا باز؟

الکل ماده‌ای شیمیایی بوده که کارایی بالایی در صنایع دارد. الکل ها دارای گروه عاملی OH- بوده و انواع مختلفی دارند. انواع الکل را می توان به نوع اول، نوع دوم و نوع سوم طبقه بندی نمود. از معروف ترین الکل ها در جهان می توان به اتانول و متانول اشاره کرد که هر یک […]

استون مرک چیست و چه کاربردی دارد؟

کاربرد استون مرک چیست؟

استون از حلال‌ های پرکاربرد و مهم در صنعت و آزمایشگاه محسوب می‌شود. تولید استون توسط شرکت های مختلفی صورت گرفته و در بازار عرضه می گردد. استون مرک نوعی استون با درجه خلوص و کیفیت ساخت بسیار بالا و تولید کشور آلمان است. از استون مرک خالص در آزمایشگاه ها برای انجام واکنش های […]

تفاوت جوهر نمک و وایتکس در چیست؟

تفاوت جوهر نمک و وایتکس

جوهر نمک و وایتکس دو تمیزکننده خانگی هستند که شباهت‌ها و تفاوت هایی را با هم دارند. شباهت جوهر نمک و وایتکس تمیز کنندگی آن‌هاست. درواقع هر دو این مواد در دسته ترکیبات تمیزکننده قرار دارند. اما ماهیت شیمیایی این دو ماده متفاوت بوده و دو ترکیب شیمیایی متفاوت از هم هستند. جوهر نمک همان […]

آیا مصرف پودر آسه سولفام پتاسیم باعث افزایش انسولین می شود؟

آسه سولفام پتاسیم

شیرین کننده ها همواره در تولید مواد غذایی جایگاه ویژه ای داشته اند. انواع شیرین کننده ها را می توان به شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی نمود. آسه سولفام پتاسیم شیرین کننده ای مصنوعی و بدون کالری است که در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. درواقع خواص آسه سولفام پتاسیم […]