شیرین‌کننده سوکرالوز چیست و آیا استفاده از آن مضر است؟

شیرین‌کننده‌ها از ترکیباتی هستند که از دیرباز در تهیه انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گرفته اند. شیرین کننده ها را می‌توان در دسته های طبیعی و مصنوعی طبقه بندی نمود. همچنین برخی از شیرین کننده ها مغذی و برخی دیگر نیز غیر مغذی هستند. سوکرالوز شیرین کننده ای مصنوعی است که در دسته […]

فواید مصرف آسه سولفام پتاسیم برای حفظ سلامتی چیست؟

شیرین کننده ها ازجمله ترکیباتی هستند که استفاده از آن ها قدمتی دیرینه دارد. امروزه انواع شیرین کننده ها به صورت طبیعی و مصنوعی تولید و مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از شیرین کننده ها مغذی و برخی دیگر فاقد کالری هستند. آسه سولفام پتاسیم ازجمله شیرین کننده های مصنوعی و فاقد کالری است […]

مزایا و مضرات مصرف قرص سیترات سدیم

عفونت های ادراری ممکن است موجب ایجاد التهاباتی در مثانه شوند. احساس درد هنگام دفع ادرار و همین طور بوی بد ادرار می تواند نشانه هایی از بروز بیماری باشد. بیشتر این التهابات خود به خود رفع می شوند، اما در برخی موارد نیاز به مصرف دارو است. قرص سیترات سدیم دارویی است که در […]

زنگ آهن چیست؟ | همه چیز درباره زنگ آهن

زنگ آهن چیست؟ | همه چیز درباره زنگ آهن

آهن از عناصری است که به‌راحتی با اکسیژن ترکیب شده و زنگ آهن تشکیل می دهد. زنگ آهن درواقع یک اصطلاح برای خوردگی فلز آهن محسوب می شود. زنگ آهن با نام علمی اکسید آهن و فرمول Fe2O3 شناخته می شود و رنگی قهوه ای مایل به قرمز دارد. لازم به ذکر است که زنگ […]

تیتانیوم دی اکسید و کاربرد آن در صنایع غذایی

تیتانیوم دی اکسید و کاربرد آن در صنایع غذایی

تیتانیوم دی اکسید درواقع اکسید طبیعی تیتانیوم است. از کاربرد تیتانیوم دی اکسید در صنایع غذایی به عنوان رنگدانه بسیار استفاده می شود. با استفاده از خواص تیتانیوم دی اکسید کدورت و تیرگی مواد غذایی از بین رفته و در آن ها رنگ سفیدی ایجاد می گردد. این طور می توان گفت که ویژگی پراکندگی […]

همه کاربرد استون یا پروپانون (دی متیل کتون)

پروپانون

استون به عنوتن یکی از ساده ترین اعضای کتون ها شناخته می شود. کاربرد استون یا پروپانون به عنوان حلال شیمیایی آلی بسیار صورت گرفته و عضوی مهم در صنایع مختلف محسوب می گردد. مایع و بی رنگ بودن، قطبی، فرار و اشتعال زا بودن از از خواص استون یا دی متیل کتون است. انواع […]

اسید چرب چیست؟ آشنایی با انواع اسید چرب

اسید چرب چیست؟ آشنایی با انواع اسید چرب

اسید چرب یک کربوکسیلیک اسید است. منشا این ماده از تری‌ گلیسیرید ها، فسفو لیپید ها یا کلسترول است. انواع اسید چرب از زنجیره آلیفاتیکی تشکیل یافته که می تواند اشباع یا غیر اشباع باشد. توجه شود که استفاده از اسیدهای چرب بسیار مهم است، زیرا این ترکیبات از اجزای ساختاری مهم سلول ‌ها بشمار […]

جوش شیرین (Sodium bicarbonate) چیست؟ آشنایی با کاربرد های آن

جوش شیرین (Sodium bicarbonate) چیست؟ آشنایی با کاربرد های آن

امروزه جهت بهبود فرآیند تولید از ترکیبات شیمیایی مختلفی استفاده می‌شود. جوش شیرین ازجمله ترکیباتی است که استفاده‌های زیادی از آن صورت می‌پذیرد. خواص تخمیری جوش شیرین یا سدیم بی کربنات موجب شده است تا از آن در صنایع غذایی و کیک پزی استفاده شود. از دیگر کاربرد جوش شیرین می‌توان به استفاده از آن […]

سختی سنج آب چیست و چه کاربردی در تصفیه آب دارد؟

سختی سنج آب چیست و چه کاربردی در تصفیه آب دارد؟

سلامت آب مصرفی و بدون بو و مزه دار بودن آب از نکات مهم مصرف آب است. سختی آب نیز یکی دیگر از نگرانی‌ها در رابطه با مصرف آب است. مقدار سختی بالای آب می‌تواند موجب بروز مشکلاتی هم در بخش خانگی و هم در بخش مصارف صنعتی گردد. سختی سنج آب دستگاهی است که […]

لسیتین چیست و از کجا تهیه کنیم؟| خرید لسیتین سویا | قیمت

لسیتین چیست و از کجا تهیه کنیم؟ خرید لسیتین سویا قیمت

لسیتین از ترکیبات صنعتی پرکاربرد بشمار می آید. عملکرد و کاربرد لسیتین سویا در صنایع غذایی و سایر صنایع بسیار چشمگیر است. از خواص لسیتین سویا می توان به امولسیفایری، اصلاح ویسکوزیته، نگهدارندگی و ارزش غذایی بالای آن اشاره نمود. کاربرد و استفاده از لسیتین در بخش های مختلفی از صنعت مانند صنعت غذایی، پزشکی، […]