جوهر نمک و وایتکس دو تمیزکننده خانگی هستند که شباهتها و تفاوت هایی را با هم دارند. شباهت جوهر نمک و وایتکس تمیز کنندگی آنهاست. درواقع هر دو این مواد در دسته ترکیبات تمیزکننده قرار دارند. اما ماهیت شیمیایی این دو ماده متفاوت بوده و دو ترکیب شیمیایی متفاوت از هم هستند. جوهر نمک همان […]
شیرین کننده ها همواره در تولید مواد غذایی جایگاه ویژه ای داشته اند. انواع شیرین کننده ها را می توان به شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی تقسیم بندی نمود. آسه سولفام پتاسیم شیرین کننده ای مصنوعی و بدون کالری است که در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. درواقع خواص آسه سولفام پتاسیم […]
شیرینکنندهها از ترکیباتی هستند که از دیرباز در تهیه انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گرفته اند. شیرین کننده ها را میتوان در دسته های طبیعی و مصنوعی طبقه بندی نمود. همچنین برخی از شیرین کننده ها مغذی و برخی دیگر نیز غیر مغذی هستند. سوکرالوز شیرین کننده ای مصنوعی است که در دسته […]
شیرین کننده ها ازجمله ترکیباتی هستند که استفاده از آن ها قدمتی دیرینه دارد. امروزه انواع شیرین کننده ها به صورت طبیعی و مصنوعی تولید و مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از شیرین کننده ها مغذی و برخی دیگر فاقد کالری هستند. آسه سولفام پتاسیم ازجمله شیرین کننده های مصنوعی و فاقد کالری است […]
عفونت های ادراری ممکن است موجب ایجاد التهاباتی در مثانه شوند. احساس درد هنگام دفع ادرار و همین طور بوی بد ادرار می تواند نشانه هایی از بروز بیماری باشد. بیشتر این التهابات خود به خود رفع می شوند، اما در برخی موارد نیاز به مصرف دارو است. قرص سیترات سدیم دارویی است که در […]
آهن از عناصری است که بهراحتی با اکسیژن ترکیب شده و زنگ آهن تشکیل می دهد. زنگ آهن درواقع یک اصطلاح برای خوردگی فلز آهن محسوب می شود. زنگ آهن با نام علمی اکسید آهن و فرمول Fe2O3 شناخته می شود و رنگی قهوه ای مایل به قرمز دارد. لازم به ذکر است که زنگ […]
تیتانیوم دی اکسید درواقع اکسید طبیعی تیتانیوم است. از کاربرد تیتانیوم دی اکسید در صنایع غذایی به عنوان رنگدانه بسیار استفاده می شود. با استفاده از خواص تیتانیوم دی اکسید کدورت و تیرگی مواد غذایی از بین رفته و در آن ها رنگ سفیدی ایجاد می گردد. این طور می توان گفت که ویژگی پراکندگی […]
استون به عنوتن یکی از ساده ترین اعضای کتون ها شناخته می شود. کاربرد استون یا پروپانون به عنوان حلال شیمیایی آلی بسیار صورت گرفته و عضوی مهم در صنایع مختلف محسوب می گردد. مایع و بی رنگ بودن، قطبی، فرار و اشتعال زا بودن از از خواص استون یا دی متیل کتون است. انواع […]
اسید چرب یک کربوکسیلیک اسید است. منشا این ماده از تری گلیسیرید ها، فسفو لیپید ها یا کلسترول است. انواع اسید چرب از زنجیره آلیفاتیکی تشکیل یافته که می تواند اشباع یا غیر اشباع باشد. توجه شود که استفاده از اسیدهای چرب بسیار مهم است، زیرا این ترکیبات از اجزای ساختاری مهم سلول ها بشمار […]
امروزه جهت بهبود فرآیند تولید از ترکیبات شیمیایی مختلفی استفاده میشود. جوش شیرین ازجمله ترکیباتی است که استفادههای زیادی از آن صورت میپذیرد. خواص تخمیری جوش شیرین یا سدیم بی کربنات موجب شده است تا از آن در صنایع غذایی و کیک پزی استفاده شود. از دیگر کاربرد جوش شیرین میتوان به استفاده از آن […]







